Malmö återupptar verksamheten – redo för matcher i helgen

Den 11 januari tvingades Malmö pausa verksamheten, nu en vecka senare kan de återuppta den samma. Pausningen är hävd och nu väntar två hemmamatcher i helgen.

Efter att ha tvingats pausa verkamheten i en vecka på grund av coronapandemin kan Malmö äntra isen igen. Comebacken sker imorgon tisdag och matchandet återupptas i helgen, det skriver Malmö på sin hemsida.

Malmö slipper tunga bortaresor när det är dags för nedsläpp igen. Malmö startar med hemmamatcher både på lördagen och på söndagen. På lördag kommer Oskarshamn på besök till Malmö Arena och på söndag är det topplaget Luleå som står för motståndet.

Nytt i spelartruppen

I helgen blev nyförvärvet Matt Puempel klar för SHL:s sydligaste lag. Han kommer till Malmö från Grand Rapids, farmarlag till Detriot Red Wings.

– Vi är glada över att Matt förstärker och vi tror att han kommer bidra med mycket för oss. Den här överenskommelsen är också väldigt fördelaktig för oss ryms inom vår ursprungliga budget, där vi även fått tillskott i form av våra soffbiljetter och fansinsamlingar. Dessutom täcker det här upp för eventuella skador och sjukdomar under våren, säger Patrik Sylvegård, sportchef i Malmö Redhawks till klubbens hemsida.

Kontraktet gäller ver resterande del av säsongen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN