Magnus Nygren ångerfull efter anklagelserna

Färjestads lagkapten, Magnus Nygren, anklagas för att ha fällt en rasistisk kommentar under ett krogbesök i helgen. Nu har Nygren, som också anklagas för misshandel, talat ut om händelsen.
– Jag slänger ur mig någon fruktansvärt beklagligt ordval. Jag är djupt ångerfull, säger Nygren i ett uttalande.

Under gårdagen publicerade Värmlands Folkblad en anonym artikel där det berättades om en värmländsk idrottsstjärna som anklagades för att ha kränkt en person med rasistiska ord under ett krogbesök i helgen som gick. En person som försvarade den förolämpade mannen ska dessutom ha blivit träffad av ett av idrottsstjärnans knytnävsslag.

– Jag har inte bestämt mig än om jag ska gå vidare och polisanmäla. Det är lite ömt och jag har ont i skallen, men jag mår annars helt okej, sa personen till Värmlands Folkblad.

Pekades ut i sociala medier

På sociala medier pekades Färjestads kapten Magnus Nygren ut som personen som fällt den rasistiska kommentaren. Under måndagsförmiddagen gick Färjestad ut med uttalande, medverkande var just Magnus Nygren, samt Färjestads VD, Stefan Larsson. I uttalandet ber Magnus Nygren om ursäkt och förklarar att han är djup ångerfull över det som skett.

– Jag är djupt ångerfull, och vill verkligen passa på och stå här inför kameran och be om ursäkt till alla som tagit sig illa vid. Jag tar ansvar för vad jag gjort, och önskar att jag hade det ogjort, säger Magnus Nygren i uttalandet på Färjestads hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN