LUNDQVIST: ”Vet inte ens om man hade varit tilltänkt ändå”

Det blev seger för Frölunda mot Djurgården i den tredje matchen i SM-finalserien. Frölundas lagkapten Joel Lundqvist var nöjd efter matchen.
– Det är klart att det är skönt att vi studsar tillbaka efter senaste matchen som vi inte var nöjda med så mycket, säger kaptenen till Hockeybladet efter matchen.

Frölunda tog under gårdagskvällen ledningen på nytt i SM-finalserien mot Djurgården. För Frölundas lagkapten Joel Lundqvist blev det ett mål i 5-2–segern.

– Det är klart att det är skönt att vi studsar tillbaka efter senaste matchen som vi inte var nöjda med så mycket. Idag gör vi de grejerna som vi inte gjorde sist på något sätt. Vi är rejäla i närkampsspelet och i spelet både med och utan puck på ett helt annat sätt, så vi får matchbilden som vi vill ha också, säger en nöjd Lundqvist och berömmer atmosfären i Scandinavium.

– Det är klart att det är en härlig atmosfär att spela i och i Globen var också något annat också. Det är klart det blir tryck på varje hemmamatch och båda lagen är hemmastarka så det är liksom så det är i ett slutspel. Det är härligt att få spela inför det.

”Vet inte ens om man hade varit tilltänkt ändå”

Tidigare under veckan blev det offentligt att Joel Lundqvist tackar nej till VM och slutar i Tre Kronor. Några dagar senare blev det klart att tvillingbrorsan Henrik Lundqvist ansluter till landslagstruppen men det är inget som får Frölundakaptenen att tänka om.

– Jag känner att det har vuxit fram under året och jag har ju inte haft någon dialog heller så direkt med ledning. Det är mycket matcher här där det krävs mycket och man måste leverera liksom och det är dessutom tuff konkurrens så jag vet inte ens om man hade varit tilltänkt ändå, det är mer jag själv och det mentala att jag kommit hit. Jag är nöjd och oerhört tacksam för det som jag har fått vara med om i Tre Kronor och känner att det räcker så, avslutar Lundqvist.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN