Luleå vill ha succétränaren

Luleå har haft ett tungt år i SHL. Nu visar man intresse för Brynäs succétränare, Thomas ”Bulan” Berglund. Det uppger Luleås VD Stefan Enbom för NSD.se

Thomas Berglund har tidigare varit i Luleå som både tränare och spelare. Nu är han inne på sin tredje säsong som huvudtränare för Brynäs SHL-lag. I år har succén varit ett faktum. Brynäs ligger femma i tabellen och är nästintill klara för slutspel om man fortsätter på den inslagna vägen.

Nu vill Luleå försöka locka hem succétränaren till Norrland inför nästa säsong. Det bekräftar Stefan Enbom,VD i Luleå Hockey för tidningen, NSD.se.
— Vi har så klart hört oss för hur han ser på framtiden. Vi har haft snack med ”Bulan” – tidigare. Vi har hört oss för om han har något intresse av att vara en del i vår sportsliga ledning på nåt sätt. Den frågan har han fått, säger Luleås VD Stefan Enbom till nsd.se och berättar samtidigt att frågan ställdes runt årsskiftet.
— Vi har inte ställt en konkret fråga så utan vi har mer hört oss för hur han ser på framtiden. Det är fullständigt naturligt. Vi har pratat med många.

Men Brynäs sportchef, Stefan Bengtzen vill ha sin huvudtränare kvar och ett besked ska vara klart vid landslagsuppehållet i februari.
— Vi har kommit överens om att han ska ge mig ett besked då. Helst skulle jag vilja ha detta klart nu, men jag har sagt till Bulan att vi kan sitta ned då och gå igenom allt, sade Brynäs sportchef Stefan Bengtzén till arbetarbladet.se

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN