Luleå gav bort tre poäng till gästerna ikväll

Det bjöds på en fartfylld sexpoängsmatch under kvällen i Luleå när hemmalaget bjöd gästerna Skellefteå på inte bara ett mål, utan hela två mål. Trots vinst i skottstatistiken så förlorade Luleå matchen, och de har ingen annan än dem själva att skylla på.

En fartfylld match men få avslut på mål. Två starka lag framför kassen som båda var ute efter tre poäng och en rejäl klättring i tabellen. Skellefteå fick däremot hjälp av Luleå och kunde bekvämt ta med sig alla poäng hem.

Hemmalaget Luleå ”gav” ikväll bort tre poäng till gästande Skellefteå efter två jättetabbar. En jämn drabbning på förhand när det inför matchen endast skiljde två poäng lagen emellan. Båda parterna kom från två tunga förluster och var revanschsugna, men individuella misstag knäckte Luleå.

Det hela började i andra perioden när Luleås Niklas Olausson gav pucken till Skellefteås Adam Pettersson som säkert kunde sätta dit 1-0. Därefter stod matchen och vägde mellan en kvittering eller en utökning. Det slutade med det sistnämnda efter att gästerna visade upp sitt fina powerplay. Det var inte över där utan hemmalaget skulle bjuda på ytterligare en tabbe när sista spelare tappar balansen och likaså pucken så att Skellefteå kan sätta trean i öppen kasse.

Bortalaget var det farligare laget men man skulle ljuga om man sa att det inte var för motståndet Luleå som man tog hem segern i kvällens match. Två individuella misstag gör att matchen går till spillo, en match man borde bjudit upp till bättre motstånd i.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN