Luleå fortsätter förlänga – back klar för tre nya år

Luleå HF har minst sagt varit aktiva med att sätta de kommande årens lagbygge. Idag har man redan förlängt med talangen Einar Emanuelsson. Under eftermiddagen kom nästa förlängning, Christian Jaros förlänger sitt kontrakt med tre nya år.

Igår skrev Jan Sandström på nytt kontrakt och tidigare idag förlängde man med Einar Emanuelsson. Nu meddelar klubben att man skrivit nytt kontrakt med den slovakiske backen Christian Jaros. Det nya kontraktet är skrivet på tre år.
— Han kom till Luleå som en ung spelare och har utvecklats på ett fantastiskt sätt i vår förening. Därför känns det extra glädjande att han fortsatt litar på Luleå Hockey och vill fortsätta sin utveckling här de kommande tre säsongerna, säger Luleås sportchef Lars ”Osten” Bergström i ett pressmeddelande.

Jaros kom till Luleå från sin moderklubb HC Kosice, Slovakien och har sedan dess tagit enorma steg i sin utveckling. Idag är han en ledande back i Luleå och har etablerat sig i SHL.
— Förhoppningsvis kan jag fortsätta att utvecklas i rätt riktning så att jag blir en ännu bättre spelare innan jag tar steget över till Nordamerika, säger han om sina tre nya år.

Den gångna säsongen har backen stått för 8 poäng på de 24 matcher han har deltagit i. Han har också fina plus 8 i plus/minus statistiken.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN