Luleå förlänger med backstjärna

Luleå Hockey har idag gjort klar om ett nytt kontrakt med sin 20-årige back Pontus Själin. Kontraktet sträcker sig fram till säsongen 2018/2019. 

Luleå förlängde förra veckan lagets assisterande kapten Brendan Mikkelsons kontrakt. Idag berättar man på klubbens hemsida att man även har gjort klart med Pontus Själin om ett nytt kontrakt.

Själin tror på Luleå 

Själin ser positivt på ett fortsatt samarbete med Luleå och vill fortsätta utvecklas i föreningen.

– Det känns jättebra att få vara kvar i Luleå Hockey som är en förening som brinner för hockeyn och som samtidigt har både fans och en stad som står bakom en. Jag tycker att jag haft en bra utveckling så här långt och vill fortsätta på den i en förening som vill framåt och som vill vinna guld – vilket är precis samma saker som jag själv strävar efter, säger Själin till klubbens hemsida.

Själin har visserligen varit på skadelistan sedan november har bara spelat 18 matcher i SHL denna säsong. Men han påstår att han kommer vara tillbaka i spel igen inom kort.

– När det gäller skadan så har det gått riktigt bra och jag börjar bli så gott som spelklar, så jag ser redan fram emot när jag kommer få spela nästa match, säger Själin till klubbens hemsida.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN