Ludvig Rensfeldt: ”Vi har en stark grupp som har alla förutsättningar”

Ludvig Rensfeldt är en av de bärande spelarna i Rögle. I helgen gjorde han landslagsdebut, men samtidigt ådrog han sig en skada. Men han ger ett lugnande besked till alla Rögle-fans.

I helgen var det ännu en debutant som fick chansen i landslaget, nämligen, Ludvig Rensfeldt. Han medger att det var en stor ära att bli uttagen i Rikard Grönborgs trupp.
– Väldigt kul, och en stor ära att bli uttagen, säger Rensfeldt till Hockeybladet.nu

Det var i matchen mot Finland som Rensfeldt skadade sig efter att ha flugit in i sargen i den andra perioden. Men han ger ett lugnande besked till alla Rögle-supportar där ute.
– Nä, men det var i matchen mot Finland där jag flög in i sargen och jag fick en smäll i magtrakten som gjorde att jag fick väldigt ont för stunden. Tyvärr kunde jag inte spela där på söndagen, lite tråkigt när man ändå var där, liksom. Men så är det och skadan känns bättre redan nu, så det ska inte vara någon fara för spel till annandagen, säger han lugnande till Hockeybladet.nu

Under uppehållet har Rögle värvat in en ny målvakt. Ludvig Rensfeldt är säker på att han kommer hjälpa laget.
– Vi har fått in Anders här som vi hoppas ska kunna hjälpa oss. Det är en väldigt duktig målvakt, en av Sveriges bästa.

Vad är målsättningen för resten av säsongen?
– Nä, men vi vill klättra och det tror jag verkligen att vi kommer göra. Vi har en stark grupp som har alla förutsättningar för att klättra i tabellen, så det är jag inte orolig för. Det gäller att vi gör det vi ska, så vet jag att vi kommer vända på det här. Vi ser fram emot den andra halvan av säsongen här med stora förhoppningar.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN