LJUNGH: ”Ska bli skönt att testa något nytt”

Nu står det klart. HV71 bekräftar på sin hemsida att Markus Ljungh är klar för HV71. Forwarden har skrivit på ett tvåårskontrakt men Jönköpingslaget.
-Det var viktigt för HV71 att familjen ska trivas, det kändes väldigt bra att höra, säger Ljungh till Hockeybladet.nu

Markus Ljungh bekräftade själv i en intervju med Hockeybladet att han var klar för en SHL-klubb men valde att inte nämna vilken. Markus Ljungh kommer närmast från Djurgårdens IF där han spelat de sex senaste säsongerna. I år noterades han för 21 poäng (7+14) på 40 matcher i grundserien och 11 poäng (4+7) på 11 matcher i slutspelet.

-Jag kan säga att det är en klubb i SHL men i respekt mot dem så låter jag klubben offentliggöra övergången sa Markus Ljungh i tidigare intervju med hockeybladet.nu

Sociala biten avgjorde valet av klubb

Nu är han klar för två år med HV71 och Ljungh så berättar i intervju med Hockeybladet varför valet föll på HV71.

-Samtalet med Johan Hult kändes väldigt bra, egentligen alla samtal jag hade med klubben. Men som jag sa tidigare till dig så var det den sociala biten som avgjorde. Jag har två små barn och den yngsta ska snart in i förskolan. Jag är från Västerås och det är skönt att ha nära till allting. Samtidigt är det kul att testa något nytt.

Ser fram emot att spela i HV71

Markus som just nu befinner sig på lagresa tillsammans Djurgården nere i Spanien ser fram emot att flytta till Jönköping och att få spela i HV71.

-Det ska bli otroligt roligt att spela i HV71. Jag fick en bra bild av staden och laget redan från början. Så det ska bli väldigt kul att få flytta ner till Jönköping med familjen, avslutar Markus Ljungh till Hockeybladet.nu

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN