LISTA: Veckans lag i SHL – vecka 44

Det är söndag kväll och det innebär att veckans lag i SHL ska tas ut. Hockeybladet listar ikväll veckans målvakt, backar och forwards från veckan som gick.
Målvakt – Joacim Eriksson, Djurgården

Eriksson var starkt bidragande i Djurgårdens seger över Färjestad i fredags. Med hela 34 räddningar i matchen fick han en räddningsprocent på imponerande 97,14 %. Djurgården vann matchen med 3-1.

Back – Noah Welch, Växjö 

Nyförvärvet gjorde i fredags sin första match i SHL sedan återkomsten. Och det kunde inte börjat bättre. Med både mål och assist var han bidragande i Växjös seger över Rögle. Dagen efter var han bidragande i en hållen nolla mot samma motstånd.

Back – Simon Bertilsson, Brynäs

Brynäs har haft en tung inledning men tog under lördagen en viktig seger mot rivalen Mora. Bakom segern låg backen Bertilsson, som med sina två mål var en av isens giganter.

Forward – Joakim Lindström, Skellefteå 

Storstjärnan fortsätter leverera. Stod i veckan för hela 4 assist på 2 matcher, en mot Frölunda och tre mot Malmö. Nyckelspelare i det svenska landslag som nu ska spela Karjala Tournament den kommande veckan.

Forward – Pär Lindholm, Skellefteå 

Veckans mest framstående spelare. Avgjorde den viktiga matchen mot Frölunda i torsdags med sitt 2-1 mål och stod under gårdagen för ett hattrick mot Malmö. Liksom kedjekamraten Lindström uttagen i Tre Kronor och kommer till landslagssamlingen i storform.

Forward – Patrick Cehlin, Luleå

En av de spelare som under veckan stod för ett hattrick. Cehlins hattrick i torsdagens match mot HV71 var direkt matchavgörande och forwarden kommer nu till Tre Kronors landslagssamling med vind i seglen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN