LISTA: Veckans lag i SHL – vecka 41

Det är dags att utse veckans lag i SHL för den förra veckan, vecka 41. Vi har listat veckans målvakt, backar, forwards och tränare. Håller du med?

Målvakt

Viktor Fasth, Växjö
Växjös stjärnmålvakt Viktor Fast spikade nästan igen i båda matcherna mot Karlskrona i veckan som gick. Två segrar och hela 97,82 i räddningsprocent tar upp honom som målvakt i veckans lag. Viktor är också den enda målvakten med två segrar efter ordinarie speltid.

Backar

Marcus Högström, Djurgården
Det går inte att blunda för evighetsmaskinen Marcus Högström, under förra veckans två matcher spelade han hela 53 minuter och fyra sekunder. Blir bättre och bättre ju mer han spelar.

Joel Persson, Växjö
Vem trodde att Joel Persson, som hämtades från Hockeyettan och Kristianstad till den här säsongen, skulle platsa i veckans lag den här säsongen. Tre assist i hemmamatchen mot Karlskrona och gediget backspel gör att Persson är skrällen i veckans lag.

Forwards

Dick Axelsson, Färjestad
Dick Axelsson är en av byggstenarna i Färjestads förvandling den här säsongen. Har vuxit ut till en ledare i laget och är given i veckans lag. Från Axelssons klubba levererades två ny poäng.

Johan Ryno, Färjestad
Kapten i nya Färjestad som levererar kväll efter kväll, eftermiddag efter eftermiddag. Fyra poäng och ledare för Sveriges just nu stekhetaste lag ger Ryno en välförtjänt plats i veckans lag.

Joakim Andersson, Örebro
Förra säsongens stjärnvärving som såg ut att tvingas ge upp karriären. Men skam den som ger sig och tre poäng i comebacken, något som ger extra tyngd till SHL:s stora överraskningslag. Örebro ligger på sjätte plats och har med den haltande tabellen läge att lägga beslag på fjärdeplatsen redan ikväll.

Tränare

Johan Penneborn, Färjestad
Två segrar mot topplag i SHL, basar för SHL:s hetaste lag. Detta i inledningen av en säsong som många trodde att skulle bli ett nytt mellanår i väntan på att skörda nästa säsong. Skörden har redan kommit och Karlstadsborna är stoltare än på mycket länge över sitt Färjestad.

Hur ser ditt veckans lag ut?

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN