Poängkungen kan lämna SHL – trots kontrakt

SHL kan bli en profil fattigare till kommande säsong – trots att han har kontrakt. Enligt MrMadhawk.se är en av ligans hetaste poängmakare på väg till Schweiz.

En av SHL:s allra största stjärnor kan nu vara förlorad. Under måndagen uppger MrMadhawk.se att Linköpings stjärnforward Broc Little är på väg att lämna SHL för nya äventyr i Schweiz. Den klubben som pekas ut är Fribourg Gotteron.

Han gjort under sin första säsong i Linköping en målmässigt bra säsong med 28 mål, vilket även han blev bäst i ligan säsongen 2014/15. Hittills i år har det blivit 17 fullträffat och en andraplats i poängligan med 49 poäng.

Hemligt möte

Den nu mer 28-årige forwarden för nu sin tredje säsong i Linköping och det ser även ut att bli hans sista. Enligt MrMadhawk.se finns det en klausul som möjliggör en fyll för amerikanen trots ett år kvar på kontraktet.

I klubben återfinns den tjeckiske stjärnan Roman Cervenka och tidigare under säsongen även svenske VM-forwarden Mattias Ritola som dock har återvänt till SHL under den pågående säsongen

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN