Linköping skriver nytt avtal med backtalangen

Den talangfulle backen Anton Björkman har under tisdagen skrivit nytt kontrakt med Linköping. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2018/2019.

Den blott 17 år gamla Anton Björkman har presenterat sig under säsongen för publiken i Linköping. Backen har spelat 17 matcher under säsongen och har nu uppnått gränsen för över 100 spelade minuter. Det räcker gott och väl för att klubben nu ska belöna sin egen produkt med ett rookiekontrakt. Talangen själv är givetvis nöjd med situationen.

– Det känns jätteskönt och väldigt kul att få sitt första kontrakt. Innan säsongen hade jag ingen tanke på att spela i A-laget i år men nu när jag fick chansen så var det kul att jag tog den, säger Anton till Linköpings hemsida.

”Vi ska vara stolta”

Även ledarstaben i Linköping är nöjda över att man nu knutit upp spelaren som fostrats genom alla ungdomsleden i LHC från U15, till A-laget.

– Anton har visat upp en imponerande mognad och värdering i sitt spel för sin unga ålder. Han gör framsteg hela tiden i träning och vi ser en spännande framtid för Anton. Vi ska vara stolta när vi har spelare som går hela vägen från hockeyskolan till vårt A-lag via vårt juniorprogram, avslutar den assisterande tränare Klas Östman till hemsidan.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN