Lindbäck lämnade Nordamerika – nära spel i SHL

Han fick chansen att spela till sig en plats i Los Angeles Kings då NHL-klubben hade skador på sina målvakter. Fyra matcher senare i farmarlaget Ontario Reign gav ledningen honom ett mycket dåligt bud, och nu berättar hockeysverige.se att en åtkomst i SHL är mycket möjlig för Anders Lindbäck.

Anders Lindbäck spelade i NHL så sent som förra säsongen då han stod 19 matcher för Arizona Coyotes. Totalt har målvakten 130 NHL-matcher på sin meritlista och även några matcher med Tre Kronor.

Nu avslöjar hockeysverige.se att Lindbäck är på väg tillbaka till SHL efter att ha få ett skambud efter sin provspelning med Ontaro Reign.
– Det har varit lite intressen sedan jag kom hem. Jag är sugen på att göra något ganska snart och inte sugen på att gå här hemma och vänta flera veckor, berättar Lindbäck för hockeysverige.se och forsätter.
– Det måste också kännas rätt. Jag kan inte bara hoppa på första bästa budet. Förhoppningsvis, inom en snar framtid har jag ett lag att spela för.

Brynäs är en möjlighet

Lindbäck är för nuvarande hemma i Gävle där han även tränar. Ett klubbalternativ för målvakten är därför Brynäs, och Lindbäck håller alla dörrar öppna.
– Brynäs är från Gävle och den klubb som legat mig närmast, men vi får se vad det blir, säger han till hockeysverige.se.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN