Leksandsjunioren skriver rookiekontrakt

Leksands IF meddelade idag att klubben skrivit ett tvåårigt rookiekontrakt med den egna forwardstalangen Isac Skedung.
– Det är jättekul att bli kvar här minst ett par år till, säger Skedung till Leksands hemsida.

SHL-laget Leksands IF har haft en tung inledning på säsongen och parkerar sig för närvarande sist i SHL. Trots flertalet bra insatser har laget inte lyckats plocka med sig poäng ur alla matcher. En som varit med under flertalet av dessa drabbningar för dalaklubben är Isac Skedung. Forwarden som hittills noterats för tre poäng har idag skrivit ett rookieavtal med klubben.
– Det är jättekul att bli kvar här minst ett par år till. Juniorkontraktet som jag hade sträckte sig bara över den här säsongen, men nu är det påskrivet även för nästa, säger Skedung till leksandsif.se och fortsätter:
– Det känns som att jag blivit tryggare och tryggare i mitt spel ju mer jag fått prova på att vara med a-laget. Det har visserligen blivit lite mindre på slutet men det gäller att kriga på för att återta min plats i truppen igen.

Kontrakt över 2017/2018

Ledningen i Leksand är även dem nöjda med att ha signat den 19-årige Salasonen som redan under fjolåret testade på spel i A-laget.
– Det glädjer oss otroligt mycket att kunna ge honom ett sådant här kontrakt. Han har precis rätt attityd och inställning till ishockeyn. Han kommer in i omklädningsrummet med ett leende på läpparna varje morgon och vi vet att han alltid ger hundra procent varje dag. Spelmässigt tycker vi också att han tagit stora steg. Han har blivit snabbare och han har alltid varit duktig med puck men även där har han utvecklats under den här säsongen, berättar en av klubbens sportchefer, Fredrik Jax, till klubbens hemsida.

Kontraktet sträcker sig över säsongen 2017/18.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

tretton + 13 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN