Leksand ute efter bröderna Bibic

Rögles brödrapar Almen och Alen Bibic har fått ett kontraktserbjudande med dalaklubben Leksand nästa säsong. Både Almen och Alen har växt upp i Rättvik strax utanför Leksand, och har även Leksand som moderklubb. 

Bröderna Bibic är två starka profiler i SHL som ofta spelar på gränsen. Almen fick förra veckan matchstraff och 13 000 kronor i böter för en tackling mot huvudet på en motståndare, mot just Leksand. Nu skriver Sportbladet.se att bröderna kan hamna i Leksand nästa säsong då klubben har erbjudit dem båda kontrakt med klubben till kommande säsong. Almen Bibic vill dock inte uttala sig allt för mycket om en eventuell flytt.

– Jag har full fokus på Rögle och vill inte spekulera i nästa säsong. Jag hänvisar till min agent Johan Finnström, säger Almen Bibic till Sportbladet.se 

Masken vill ha kvar dem

Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson skulle dock gärna vilja se både Almen och Alen Bibic utvecklas i Rögle och hoppas att de väljer att stanna kvar i Ängelholmsklubben.

– De är fina killar och jag vill att de ska utvecklas i Rögle i fortsättningen, säger Ander Carlsson till Sportbladet.se

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN