Leksand återkallar talangen

Leksands IF har ikväll valt att kalla tillbaka sin utlånade talang William Wikman efter att ha varit utlånad till Västerås i HockeyAllsvenskan.

Leksands IF har den senaste tiden inte haft det lätt i SHL. Senaste tre matcherna har laget tre försluter och mindre smickrande 1-13 i målskillnad. Efter en del skadeproblem och bristande form väljer nu klubben att kalla tillbaka juniorer William Wikman från HockeyAllsvenska Västerås.
– Wikman har gjort det kanon i Västerås och vi är jättenöjda över att vi kan ha ett sånt här samarbete. De vi hoppades att han skulle utveckla under tiden i Västerås har han blivit bättre på. Han har fått mycket speltid och har även spelat en hel del powerplay. Det ska bli kul att se honom i Leksandströjan igen, säger Leksands sportchef Fredrik Jax till klubbens hemsida.

Kan återvända till Västerås

Hur länge han stannar i Leksand är ännu oklart. Leksand och Västerås har ett avtal som gör det möjligt för Wikman att vandra mellan klubbarna fritt under avslutande delen. Det är till en början över Leksands dubbelmöte med Frölunda.
– Vi har inte bestämt oss ännu. Det är många faktorer som avgör detta. Skadeläge och hur William återanpassar sig till SHL-tempot.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN