Ledin tillbaka i SHL

Per Ledin med dryga 700 spelade SHL-matcher, tre SM-guld, spel i både Schweiz och NHL. Och med erfarenheter av sällan skådat slag är tillbaka i SHL.

Per Ledin har inte gjort någon hemlighet att han vill tillbaka till SHL. Och Det ryktades om spel i både Björklöven och Modo. Ledin tränade ett tag tillsammans med Luleå Hockey och detta uppmärksammades av Niklas Wikegård på Instagram när han hittade Ledins utrustning i domarrummet.

– Här sitter en av de mest erfarna hockeyspelarna i Sverige de sista 15 åren, Per Ledin och hans grejer. Hans skridskor och hela hans utrustning, säger Wikegård. Vad i helvete gör han här, i stället för att spela i SHL? Jag tycker att det är snudd på skandal. Jag måste säga det, att en sådan passionerad spelare inte får en tröja i SHL.

Varför?

Ett inlägg delat av Niklas Wikegård (@niklaswikegard)

Klar för resten av säsongen

Nu är jakten slut för Per Ledin som idag skrev på ett kontrakt med Karlskrona HK där han provspelat under några dagar. Kontraktet sträcker sig säsongen ut och Ledin gör SHL-comeback redan under morgondagens match mot Djurgården. I intervju med Karlskrona säger Sportchefen Patric Larsson följande om nyförvärvet Ledin.

-Per är en rutinerad spelare. Han är en pådrivare både på och av isen och han har kvalitéer som vi vill ha in i laget. Per har en förmåga att göra andra bättre och jag hoppas att han kan bidra med sitt sätt att spela och agera på isen, Säger Patric Larsson 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN