LÅN: Fiaskobacken gör succé – fortsatt utlåning till konkurrenten

Han fick inte spelet att stämma alls när klubben fick en fiaskostart i årets upplaga i SHL. Nu gör fiaskobacken succé i sin nya klubb och lånet förlängs därmed säsongen ut.

Marc Zanetti fick inte alls spelet att stämma i Brynäs usla start i SHL. Till slut lånades fiaskobacken ut till HV71, där började spelet att stämma. Nu har klubbarna gjort klart med en förlängning som gäller säsongen ut.

– Vi har idag (läs igår) kommit överens med HV 71 om att Marc lånas ut för resterande delen av säsongen 2017/2018. Marc har på många sätt gjort fina avtryck hos oss i Brynäs IF. Vi önskar Marc all lycka och tackar för tiden som varit i Brynäs IF säger Stefan Bengtzén, sportchef Brynäs IF.

Glada över förlängningen

I HV-lägret är man glada över att lånet förlängs och ser fram mot att ha Zanetti i klubben säsongen ut.

– Marc har gjort det väldigt bra sedan han kom till oss och vi är glada över att lånet gick att förlänga då vi varit skadedrabbade på backsidan, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

Andra transatlanten som lämnar

Marc Zanetti blir därmed den andra kanadensaren som lämnar Brynäs under den pågående säsongen. Tidigare tvingades Louie Caporusso att lämna klubben.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN