Home Klubbar Örebro Ännu en spelare lämnar Örebro

Ännu en spelare lämnar Örebro

0

Sedan tidigare har sju spelare lämnat Örebro Hockey efter säsongsavslutningen. Idag lämnade den åttonde.
– Båda parter har kommit fram till att gå skilda vägar, säger Niklas Johansson, sportchef i Örebro.

Örebro Hockey har sedan torsdagen förra veckan varit på semester inför nästa säsong. Sportchefen Niklas Johansson har sett över truppen och sedan tidigare har sju spelare lämnar Närkeklubben – idag kom den åttonde.

Kanadensaren Greg Squires och Örebro HK har gått skilda vägar meddelar klubben, det trots att det ryktades under våren om att han hade tecknat ett nytt tvåårigt avtal med Örebro.
– Båda parter har kommit fram till att gå skilda vägar och jag önskar Greg och hans fina personlighet all lycka till framöver, säger Örebros sportchef Niklas Johansson i ett pressmeddelande.

”Sveriges mest lojala fans”

Han lämnar klubben med en bra känsla och lyfter fram klubbens fans och supportergruppen 14-3 lite extra.
– Jag vill tacka Örebro Hockey så mycket. Jag har fått mina två första SHL-år här i klubben och fått en viktig erfarenhet med mig. Allt kring Örebro Hockey har varit positivt, och är det fortfarande nu när vi skiljs åt som vänner, säger han och fortsätter:
– Jag önskar både klubben och fansen, med 14-3 i spetsen, all lycka nästa säsong. Örebro Hockey har Sveriges mest lojala fans och har varit som en extra spelare för oss under min tid i klubben. Jag hoppas att de fortsätter kämpa på och att de ökar i antalet medlemmar. Det är 14-3 verkligen värda! Peace n love!, avslutar han i ett pressmeddelande.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.