Foto: Bildbyrån

Skellefteås lagkapten Jimmie Ericsson kan ha gjort sin sista match i karriären, allt hänger på hur det går i rehabiliteringen berättar han för Norran.

Efter att ha missat både avancemang till semifinal med sitt lag och avgörande kvartsfinalen på grund av avstängning vet nu inte Skellefteås lagkapten vad som väntar här näst. Han kan ha spelat sin sista match, likväl kan det bli ytterligare en säsong. För Norran berättar 37-åringen om sina skadebekymmer som stört honom den senaste tiden.
– Jag har dåliga knän och jag måste rehabba. Just nu går det inte att spela hockey, men det är det jag vill allra helst. Det är det som är det roligaste som finns, säger Ericsson till norran.se.

Vill inte hindra Skellefteå

Ericsson har inte gjort sig känd som den snällaste spelaren på isen och har med sin stil lett Skellefteås dynasti. Men nu kan det vara över i klubben för den rutinerade centern.
– AIK (Skellefteå) har full koll på det här och de kan samtidigt inte gå runt och vänta på mig. De kommer att göra vad de kan för att bygga klart laget så får vi se då, längre fram, hur det ser ut. Så det är oklart och kommer att vara det ett tag till.

Norran: Hur ser närmaste framtiden ut för dig?
– Jag kommer att ta det ganska lugnt. Sedan om någon vecka kommer jag att börja träna.

Kommentarer

Kommentarer