Kvitterar Växjö på hemmaplan?

Växjö vann skotten överlägset (30-18) i den första matchen mot Frölunda, men Frölunda vann komfortabelt med 4-1. Nu fortsätter semifinalserien i Växjö och känslan säger att det bli ytterligare en hemmaseger.

Det är SHL:s tvåa och trea som möts i semifinal och det bör bli en jämnare serie än den vi ser mellan Skellefteå och Linköping.

Växjö har vaknat efter att ha slumrat sig och nästintill slarvat bort semifinalplatsen mot Örebro. Nu fick de i stället problem med målskyttet i den första semifinalen. Vågar de gå på så kommer det att släppa för smålänningarna.

De säger att laget med den bästa målvakten och normalt ska Växjös Christopher Nihlstorp vara bättre än Frölundas båda målvakter. Frölundas tränare Roger Rönnberg har frångått sin tes om att varva målvakterna i slutspelet. Det har gjort att Lars Johansson har växt och har kommit till semifinalen med ett extremt bra självförtroende.

Det gäller för Frölunda att stå emot den första anstormningen från Växjö och ju längre man håller jämna steg med Växjö, desto större är chansen att ta ledningen med 2-0 i matcher.

Tips: Jag tror att Växjö drar det längsta strået idag och vinner knappt men klart med 4-2.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN