KVÄLLENS MATCHER 1/10: Två SHL-matcher spelas ikväll

0
805
KVÄLLENS MATCHER 1/10: Två SHL-matcher spelas ikväll
Foto: Bildbyrån
Ikväll spelas det endast två SHL-matcher. Brynäs tar emot stockholmarna Djurgården och smålänningarna HV71 spelar mot Linköping. Vilka vinner? 

Ikväll är det endast två SHL-matcher, tror att det är fler än bara vi som önskar att det skulle varit en hel omgång med sju SHL-matcher istället. Ikväll har Djurgården chansen att ta tillbaka förstaplatsen samtidigt som Brynäs jagar poäng så att de slipper ur negativt-kval området i tabellen. Kvällens andra match har något av derbykaraktär där rivalerna HV71 och Linköping båda startat säsongen illa. Det gäller att tåget inte går redan nu.

Kvällens “måste se match”

I Gävle spelas ett mästarmöte där de näst mesta mästarna Brynäs tar emot mesta mästarna Djurgården i ett riktigt klassikermöte. Därför är den matchen också vår fokusmatch för kvällen.

Det är ett hungrigt Brynäs, som har gått knackigt mot slutet,  mot ett enormt skickligt Djurgården. Brynäs började säsongen på allra bästa sätt med att ta en vinst mot Frölunda i första omgången, men efter det har det gått utför. Laget har förlorat de senaste två matcherna och hoppas nu hitta tillbaka till premiärformen mot Djurgården. Djurgården har det däremot gått bättre för, de har en mindre spelad än serieledarna Rögle och har chansen att gå upp i serieledning efter kvällens match. 

Båda lagen har mycket att kämpa för inför denna matchen. Ett lag som Brynäs måste bara komma ifrån negativ kvalplats, för att skapa lugn och harmoni i truppen. På andra sidan behöver Djurgården och att vinna för att verkligen skaffa sig ett grepp i tabellen för att inte halka efter Rögle senare under seriens gång. Denna match betyder mycket för båda lagen därför kommer det att bli en match en intensitet, fart och skicklighet. 

Matcherna

19:00 Brynäs – Djurgården
19:00 HV71 – Linköping

SHL-matcher visas på cmore >>>

Redaktionens SHL-tippning >>>
Här hittar du artiklar angående Brynäs >>>
Här hittar du artiklar angående Djurgården >>>

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fyra × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.