”Krislagen” ställs mot varandra – vem fortsätter på det vinnande racet?

Under torsdagskvällen ställs ”krislagen” Brynäs och Rögle mot varandra. Två lag som närmast kommer från varsin vinst. Vem vinner i kvällens match och fortsätter på det vinnande spåret?

Efter att först ha åkt på en riktig överkörning med 8-2 av Skellefteå under förra torsdagen sparkade Brynäs tränaren, Roger Melin. I efterföljande match mot Skellefteå fick man revansch direkt, man vann matchen med 1-2. Gästande Rögle har haft det tufft i inledningen av säsongen, men i den senaste matchen slog man ettan Färjestad med hela 5-2. Ett trendbrott för Ängelholmslaget. Räkna med att det blir åka av ute på isen idag, det är två lag laddade med energi som kommer till spel.

Noterbart är att Rögles Craig Shira noterades för fyra assist senast mot Färjestad samt att Daniel Mannberg gjorde sin första poäng för säsongen för Gävleiterna senast. Förra säsongen vann Brynäs samtliga möten under ordinarie tid och senast Rögle vann mot Brynäs var den 18:e februari 2016. Fjolårets Röglekapten, Christopher Liljewall, värvades till Brynäs inför den här säsongen. Det blir säkert en väldigt speciell match för honom.

Vilka är busarna i respektive lag? I hemmalaget är det kanadensaren Daniel Paille som suttit mest utvisad den här säsongen. Han har fått sitta på botbänken i 12 minuter, medan för gästernas del så är det den hårt spelande backen Almen Bibic som suttit av hela 20 minuter.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN