Krisen är total – ny jumbo i SHL

0
1586
Foto: Suvad Mrkonjic / BILDBYRÅN
Endast två segrar efter ordinarie matchtid för Linköping. Krisen är nu total för ”Cluben”. Frågan är nu hur länge föreningen har förtroende för Bert Robertsson. 

Kvällens drabbning med Oskarshamn i Småland inleddes med en publikskandal i BE-GE Arena. Efter röken skingrats kunde de spelas lite hockey också. En hockeymatch vilket hemmalaget IKO vann med 3-2. -Det är en synnerligen viktig seger. Det är skönt att hitta tillbaka till segern igen efter sju raka förluster säger Oskarshamns målvakt Tex Wiliamsson till cmore efter matchen.

Nu är därför krisen total i Linköping som endast mäktat med två segrar efter ordinarie tid i årets tolv SHL-omgångar. Detta betyder att ”Cluben” nu är ny jumbo i SHL. För Oskarshamn betydde detta den första segern efter sju raka förluster. – Vilken laginsats skrek kommentatorn i Cmore efter slutsignalen gått i Småland.

  • Ja vi ville ju ha tre poäng vilket ni ser här i slutet, men det är kämpigt säger en besviken Robertsson till cmore efter matchen. Vi trycker ordentligt och ger oss chansen i den sista perioden fortsätter Robertsson, vi var värda en poäng i dag. – Vi vet vad vi kan, det gäller nu att göra detta över en tid avslutar Bert Robertsson till cmore.

Oskarshamn går i och med segern i kväll om Malmö IF upp på nionde plats i tabellen efter tolv omgångar.

Fick utrymmas 

Innan pucken släppts i den första perioden skedde en publikskandal då Linköpingsklacken tände en bengal och Be-Ge Arena fick utrymmas. Matchen sköts upp med 30 minuter. I nästa match åker Oskarshamn till Malmö medan Linköping tar emot Färjestad i Saab Arena.

Övriga matcher i kväll 
Färjestad BK  –  Luleå HF 2-3
Frölunda HC  –  IF Malmö Redhawks 4-1
Rögle BK  –  Skellefteå AIK 3-0
Leksands IF  –  Djurgårdens IF 0-4
Örebro HK  –  HV 71 1-3
Växjö Lakers HC  –  Brynäs IF 4-1

Mer läsning

VÄGGEN: Svedbergs storspel bäddade för Djurgården
MÅLEXPLOSIONEN: Fem mål i andra perioden

 

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 9 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.