Klubbens nya general manager öppnar för värvningar

Under gårdagen gjorde han sin första arbetsdag som general manager i Luleå Hockey, idag öppnar Ulf Engman för värvningar.

Luleå Hockey är i brygga. De sportsliga resultaten uteblir och efter gårdagens 1-5 förlust mot Malmö Redhawks öppnar den nyss tillträdda general managern Ulf Engman för nytillskott i truppen.
– Vi tittar naturligtvis på det, men det är inte lätt att hitta rätt spelare nu. De som finns på marknaden är oftast de som inte fått det att funka på andra ställen. Men vi tittar på det, säger Engman till NSD.se.

”Osten” slutar efter sju säsonger

Efter säsongen slutar Lars ”Osten” Bergström efter 7 säsonger i Norrbottenklubben. Men redan igår började ersättaren, Ulf Engman sitt nya jobb och under dagen i en intervju med NSD.se öppnar han för att förstärka laget.

Viktigt med rätt egenskaper

Han poängterar vikten av att ett eventuellt nyförvärv besitter rätt kvalitéer och kan bidra med spets.
– Vi har bredden, det finns ändå kvalitéer i laget som vi inte har fått ut. Hittar vi verkligen rätt på en som vi tror kan vända på det här och som kan bidra, då kommer vi absolut att vara intresserade. Vi tittar i sådana fall för spets, säger Engman till tidningen.

Luleå Hockey har parkerat sig på en nionde plats med tretton omgångar kvar av SHL och ligger just nu på play in plats.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN