KLART: Tränaren förlänger med SHL-klubben

0
763
KLART: Tränaren förlänger med SHL-klubben
Foto: Bildbyrån
Tränaren, Stefan Hedlund, förlänger med SHL-klubben Skellefteå. Han har skrivit på ett kontrakt fram till och med säsongen 2022/2023. Där kommer han att ingå i ett tränarteam med delat ledarskap.
– Det ska bli oerhört inspirerande att få möjligheten att vara med och slåss om guldet i tre år till, säger Stefan Hedlund.

Tränaren, Stefan Hedlund, förlänger med SHL-klubben Skellefteå. Han kom till klubben inför den förra säsongen. Han hade kontrakt över den kommande säsongen, men har valt att förlänga redan nu.

– Han gjorde ett bra första år här så det känns kul att förlänga. Det borgar för möjlighet till kontinuitet, vilket vi uppskattar och eftersträvar. Han är driven och vill utveckla både sig själv och andra, säger Erik Forssell general manager i Skellefteå.

Jagar guld

Hedlund som lämnade Zug inför den förra säsongen ser nu fram mot att dela ledarskapet med den nya tränaren Andreas Falk och Stefan Klockare som gör sin elfte säsong som tränare i Skellefteås A-lag.

– Det känns jättekul att få vara med på den resa vi gör här. Vi har ju gjort en liten ombyggnation med ett ungt och hungrigt lag, vilket jag tror kommer bära frukt på sikt. Det ska bli oerhört inspirerande att få möjligheten att vara med och slåss om guldet i tre år till så jag är superstolt över att få det förtroendet av föreningen, säger Stefan Hedlund i ett pressmeddelande.

Den 45-årige före detta forwarden nådde spel i Hockeyallsvenskan och norska ligan som högst. Där representerade han Team Kiruna respektive Lørenskog och Comet Halden.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

tjugo + fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.