KLART: Supertalangen stannar i Malmö

Supertalangen Helge Grans har varit en ryktenas man de senaste veckorna. Han har ryktats till flera SHL-klubbar, men nu har han bestämt sig. Det blir minst en säsong till i Malmö.
– Satsningen på våra juniorspelare bär frukt, säger Patrik Sylvegård.

Kontraktet med supertalangen Helge Grans var på väg att gå ut och flera klubbar jagade hans signatur. Nu har junioren bestämt sig, det blir minst en säsong till i Malmö.

– Jag ser fram emot att stanna i klubben under ytterligare ett år och kunna lära mig ännu mer här av mina tränare och medspelare. Det ska bli väldigt kul att få fortsätta här, säger Helge Grans till klubbens hemsida.

Debuterade som 16-åring

Helge Grans debuterade redan som 16-åring i Malmös A-lag och är en av flera juniorer som på sistone fått chansen i A-laget.

– Satsningen på våra juniorspelare bär frukt och Helge är en av de spelare som kommit fram via vår juniorganisation. Det sänder också signaler till vår ungdomar, som visar att du har goda möjligheter att gå hela vägen, säger Patrik Sylvegård, sportchef i Malmö till klubbens hemsida.

Sylvegård hyllar Grans och är myclet glad över att den talangfulle backen väljer att stanna iklubben.

– Först och främst är vi glada och stolta över att få ha kvar Helge hos oss. Han har potential att bli hur bra som helst och vi ser honom som en toppback hos oss över den kommande säsongen. Vår målsättning är att hjälpa honom att bli så bra som vi vet att han kan bli, så att utvecklas till en spelare i världens bästa hockeyliga om någon säsong, säger han.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 9 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN