KLART: Succétränaren förlänger med klubben

Han är starkt bidragande till Örebros lyft, nu är det klart att succétränaren förlänger med klubben. Kontraktet är skrivet på två år.
– Vi är jätteglada över att kunna behålla Jörgen, säger Niklas Johansson, sportchef i Örebro.

Succétränaren Jörgen Jönsson förlänger med Örebro, något som blev klart under dagen. Det nya kontraktet är skrivet över två säsonger till.

– Det känns jättekul och jag är glad över att få chansen att jobba vidare i klubben. Jag trivs väldigt bra med alla i och kring laget och föreningen är i en positiv trend, säger Jörgen Jönsson till klubbens hemsida.

Hög kompetens

Jönsson kom in i Örebro under den förra säsongen och sedan dess har klubben utvecklas. Nu slåss de om en direktplats till kvartsfinalen och sportchefen är mycket glad över att förlänga med den viktiga pjäsen i båset redan nu.

– Vi är jätteglada över att kunna behålla Jörgen. Det känns otroligt bra att vi kan fortsätta jobba med kontinuitet och arbeta vidare på den resa som vi har påbörjat. Han har en hög kompetens och med sitt öga för detaljer i spelet är han en viktig pusselbit, säger Niklas Johansson, sportchef i Örebro till klubbens hemsida.

Som spelare representerade Jörgen Jönsson endast fyra klubbar, New York Islanders och Mighty Ducks of Anaheim i NHL. I Sverige var det moderklubben Rögle där han seniordebuterade som 17-åring och Färjestad där han spelade 13 säsonger och vann fem SM-guld

Som ledare har han representerat Färjestad, Forshaga, Växjö och Örebro.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN