Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN
Skellefteå har gjort klart med stjärnforwarden Tuomas Kiiskinen från Växjö meddelar klubben i ett pressmeddelande. “Det har alltid varit stora matcher mot Skellefteå”. 

Under tisdagen gick Västerbottenklubben Skellefteå AIK ut med ett tungt nyförvärv. Tuomas Kiiskinen senast i Växjö har skrivit på för resten av säsongen. “Det har alltid varit stora matcher mot Skellefteå som alltid haft en starkt lag” säger 32-åringen i ett pressmeddelande.

Två SM-Guld med Växjö

Kiiskinen ser sig själv som en tvåvägsforward som älskar att vinna. “Jag vill bara vinna och är beredd att göra allt vad som krävs för att hjälpa laget göra det”. Vi kommer att få en spelskicklig forward som både kommer att fylla spets och bredd. Säger Erik Forsell, General Manager i Skellefteå AIK.

Den finska forwarden kommer närmast från Växjö där han spelat i fem säsonger och öst in poäng. Det har blivit hela 130 poäng på 206 matcher för 32-åringen. På sin meritlista har han två SM-Guld med smålandsklubben och en bronsmedalj i finska SM-Liiga med KaiPa som är hans moderklubb.

Tuomas Kiiskinen kommer att ansluta till truppen i slutet på oktober.

Läs mer om Skellefteå här >>>

 

Kommentarer

Kommentarer