KLART: Örebro värvar forward från konkurrenten
Foto: Henric Wauge
Nu är det klart att Örebro värvar ytterligare en forward från konkurrenten. Den Strömsbrofostrade Emil Larsson har skrivit på ett treårskontrakt.
– En klubb som är på väg uppåt och som har något riktigt bra på gång, säger Emil Larsson.

Örebro värvar forward från konkurrenten, Emil Larsson kommer närmast från Luleå. Det är den andra forwarden som Närkeklubben knyter till sig från Luleå. Under förra säsongen värvades Robin Kovacs efter att nyheten läckt ut. Även Larssons övergång mellan klubbarna läckte ut tidigt, men blev inte lika infekterad som Kovacsövergången.

– Vi är väldigt glada att kunna knyta till oss Emil. En målfarlig spelare som vi ser stor potential i. Med sin storlek och oömma spelstil kommer Emil vara en viktig pusselbit under de tre kommande åren, säger Niklas Johansson sportchef i Örebro till klubbens hemsida.

Känner till tränaren

Från tiden i Almtuna känner Larsson Örebros tränare, något som spelade in i klubbvalet för forwarden som skrivit på ett treårskontrakt.

– Jag är jätteglad över att få chansen att komma till Örebro. En klubb som är på väg uppåt och som har något riktigt bra på gång. Jag känner Niklas Eriksson sedan tidigare och har bara hört bra saker om Jörgen, Christer och alla andra i klubben, säger 26-åringen till Örebros hemsida.

Emil Larsson är fostrad i Gävleklubben Strömsbro och har efter det spelat i Brynäs, Almtuna, Wings Arlanda och Luleå. Han har även spelat åtta landskamper med Tre Kronor.

Här följer du Örebros lagbygge säsongen 2020/2021.

Kommentarer

Kommentarer