KLART: Malmö förlänger med backen

Han hade inte gjort ett enda mål i SHL på 131 matcher. Men i den 132a matchen den 4 januari kom så första målet och han spädde dessutom på med ett till den 30e januari. Nu har backen förlängt sitt kontrakt med Malmö och blir klubben trogen framöver.

Stefan Warg kom till Malmö 2014/2015 och var med om att ta upp laget i SHL. Efter två säsonger med måltorka så har det blivit proppen ur med Wargs mått mätt den här säsongen med två kassar hittills. Nu står det klart att den reslige backen kommer att bli Malmö trogen i minst två säsonger till.

– En stabil back med sina största styrkor i det defensiva spelet som vi är väldigt glada över att få ha kvar i två säsonger till. Han har utvecklats varje år han varit hos oss och vi ser ytterligare potential i honom, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård i ett pressmeddelande från klubben.

Vill vinna med klubben

Warg har den här säsongen blivit ett större offensivt hot jämfört med tidigare och är en av bara fyra Redhawksspelare som har medverkat i samtliga matcher hittills den här säsongen.

– Jag är väldigt glad och det hoppas jag att klubben också är. Jag ville verkligen vara kvar här och jag hoppas kunna vinna SM-guld med Malmö Redhawks. Jag trivs verkligen med allt både i klubben och i staden, säger Stefan Warg i pressmeddelandet.

Just nu står Warg noterad för två mål och tio assist på 44 matcher med 16 minuter på botbänken.

Kontraktet är skrivet på två år och gäller till och med säsongen 19/20.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN