KLART: Här förlänger Djurgården med två spelare

Djurgården rustar för framtiden. Nu står det klart att två viktiga kuggar har valt att förlänga sina kontrakt med klubben.

Nu står det klart att Adam Reideborn och Lukas Vejdemo valt att förnya kontrakten med Djurgården Hockey. Reideborn skrev på för två nya år samtidigt som Vejdemo förlängde med ett nytt år. Adam Reideborn har öppnat säsongen storartat och han leder hela målvaktsligan i SHL något han förklarar har med staden och föreningen att göra.

– Det känns fantastiskt. Hela föreningen känns som att den vill framåt. Jag trivs jättebra här i Stockholm och har haft en bra utveckling. Känns jättebra att det är klart. säjer Reideborn till difhockey.se

Tre poäng till personligt rekord

Även Lukas Vejdemo har öppnat årets säsong på ett kanonsätt. Och trots att bara hälften av säsongen är spelad så har han bara tre poäng kvar till att slå personligt poängrekord i SHL. Även Vejdemo är inne på samma spår som Reideborn. Att trivseln i Stockholm och utvecklingen i föreningen är en stor del i valet att förlänga.

– Jag trivs också väldigt bra här med miljön och tryggheten som finns här. Vi har något spännande på gång och spelar en rolig hockey, säger Vejdemo om sitt ny-signerade kontrakt.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN