KLART: Djurgården har ledarstaben kvar till nästa säsong

Djurgårdens IF har gått över förväntan. Det var inte många som vågade tippa att DIF skulle tillhöra toppskiktet i SHL innan drog igång. Nu meddelar klubben på si hemsida att ledarstaben förblir intakt kommande säsong.

 

Mikael Håkanson är inne på sin tredje säsong i Djurgården som assisterande tränare. Målvaktstränaren Jan Öhman är även han inne på sin tredje säsong. Den i ledarstaben som varit längst i Djurgården är Stefan Nyman som anslöt till Djurgården inför säsongen 13/14. Huvudtränaren Robert Ohlsson har sedan tidigare ett kontrakt som sträcker sig även över kommande säsong. Med dessa tre förlängningar så blir DIF:s ledarstab intakt även nästa säsong.

-Vi är nöjda med den spelmässiga utvecklingen vi har haft sen novemberbreaket förra året. Vi har under lång tid varit duktiga på att utveckla unga spelare, och haft en explosionsartad utveckling där. Och det har vi Robban, Stefan Musse och Janne att tacka för de senaste två åren, säger klubbens strategiska sportchef Joakim Eriksson till Djurgårdens hemsida.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN