KLART: AHL-meriterad forward klar för Skellefteå

En AHL-meriterad forward är klar för Skellefteå, den kommande säsongen. De tre senaste säsongerna har Tyler Morley spelat i Europa, senast i finska Tappara i CHL och Liiga.
– Jag vill vinna, det är därför vi spelar, säger Tyler Morley.

Tyler Morley, AHL-meriterad forward, är klar för Skellefteå och SHL. Han har skrivit på ett kontrak över nästa säsong.

– Tyler är en spelskicklig center som gjort två bra år i finska ligan. Han jobbar hårt, spelar för att vinna och är en person som kommer passa in bra i gruppen, säger Erik Forssell, general manager i Skellefteå till klubbens hemsida.

En av de bästa ligorna

Att den 28-årige forwarden, 38 poäng på 37 matcher för Tappara den gångna säsongen, väljer spel i SHL är kvalitéten på ligan.

– SHL är en av de bästa ligorna i världen och som spelare vill du alltid spela i bästa möjliga lag i bästa möjliga liga. Jag vill vinna, det är därför vi spelar, så det var ett ganska enkelt beslut att fatta, säger Morley till klubbens hemsida.

Innan Europaäventyret för kanadensaren spelade han fyra säsonger i NCAA, den amerikanska collegeserien där han var kapten för University of Alaska-Fairbanks den sista säsongen. Efter det blev det en säsong i Anaheim Ducks organisation och AHL-laget San Diego Gulls.

Följ Skellefteås lagbygge för säsongen 2020/2021.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN