KHK:S EKONOMI: Företagare ska rädda klubben

Power Team gör comeback för Karlskrona Hockey. Företagare i Karlskrona vill via en insats ge KHK förutsättningar att stanna kvar i SHL och ska tillsammans öronmärka pengar till nyförvärv.

Det är Blekinge24 som skriver att Power Team gör comeback och ska tillsammans försöka hålla Karlskrona kvar i SHL. Företag ska tillsammans öronmärka pengar som direkt ska gå till spelarvärvningar. Likt förra gången så är det Magnus Petersson som dragit igång Power teamet.

Hockeybladets Publisher skrev tidigare en krönika gällande KHK:s ekonomi och gillar inte detta alls.

Målet är 750.000 kronor

Magnus Petersson har nu fått in 425.000 kronor på två dagar och målet är att få in 750 000 kronor, som sportchefen i Karlskrona ska kunna använda för spelarövergångar.

– Om vi som företag, som ser värdet i SHL, kan göra skillnad så skall vi göra ett ordentligt försök. Jag förstår problematiken för KHK i att göra detta ensamma när man ställer in bussar till ungdomslagen, säger Magnus Petersson.

– Jag har själv varit mycket kritisk till hur KHK har agerat i de ekonomiska frågorna men jag skulle inte kunna se mig själv i ögonen om laget skulle åka ut, utan att själv har försökt agera. Jag har ett alldeles för stort KHK-hjärta för att detta bara skulle vara en kort sejour i finrummet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN