Kennedy ut – Hillding in

Luleå Hockey bekräftar på sin hemsida att Joakim Hillding ansluter till laget. Man tillkännager samtidigt att Tim Kennedy lämnar.
– När vi nåddes av beskedet att Kennedy ville flytta hem så blev det plats över som behövde fyllas så snart som möjligt, säger Lars ”Osten” Bergström till klubbens hemsida.

När Växjö igår bekräftade att Joakim Hillding lämnar laget började spekulationerna kring ny klubbadress genast starta på sociala medier. De hann dock inte pågå länge innan MrMadhawk avslöjade att Hillding var överens med Luleå. Nu bekräftar klubben uppgifterna på sin hemsida.
– Att vi har signat Joakim för resterande delen av säsongen känns väldigt bra utifrån att han redan har spelat nästan 300 SHL-matcher och att han har en god bild om vårat lag, säger sportchefen Lars ”Osten” Bergström till luleahockey.se.

Vill ta nästa steg

Joakim Hillding själv har en positiv bild av sin nya arbetsgivare.
– För mig står Luleå Hockey för en fartfylld och frejdig hockey fylld av kamp och fysiskt spel. Det känns därför spännande att flytta upp till Norrbotten för att ta nästa steg i min utveckling, säger han till klubbens hemsida.

Kennedy lämnar

En anledning till att Luleå tvingades ge sig ut på transfermarknaden var att den tilltänkte stjärnan Tim Kennedy uttryckt önskemål om att få lämna laget. Ett önskemål som också bemöttes, då Kennedy inte alls nått upp till de högt ställda förväntningarna. Han svarade för fyra poäng (2+2) på 18 matcher.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN