Kaxiga hälsningen från LHC: ”Djurgården ska se upp”

Två matcher återstår på kalenderåret för Linköping HC. Och ikväll väntar ett hett möte i Saab Arena då tabelltvåan Djurgården kommer på besök.

 

Hockeyfest väntar i Saab Arena ikväll. och redan igår (onsdag) så hade man sålt över 6000 biljetter till kvällens match mot tabelltvåan Djurgården.

– Det har varit bra tryck på försäljningen de senaste dagarna och det märks att hockeypulsen börjar öka. Vi hoppas att vi kan komma upp över 7000 åskådare i morgon, säger Daniel Björk Jonsson, biljettansvarig på LHC till Clubens hemsida.

”Djurgården ska se upp”

Linköping gjorde inte någon vidare bra match mot Djurgården senast lagen möttes. -Vi gjorde en riktigt platt insats när vi mötte dem på Hovet tidigare den här månaden. Vi vill gärna studsa tillbaka inför vår hemmapublik och vinna helt enkelt, säger Dan Tagnes.

Djurgården har gjort en bättre resa än vad många trodde innan säsongen drog igång. Och man ligger helt rättvist på en andraplacering i SHL. Linköpings forward ser fram emot kvällens match och räds inte serietvåan.

-De flesta i ska se upp imorgon (läs idag). Jag tänkte att jag skulle grisa till det lite nu när det blir mycket folk och en tajt match. Det ska bli jäkligt roligt att spela imorgon, säger Emil Sylvegård och spricker upp i ett stort leende.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN