KARLSKRONA SILLY: Publikfavoriten gör comeback

Karlskrona stärker upp målvaktssidan inför avslutningen av säsongen. I ett pressmeddelande går klubben nu ut med att publikfavoriten gör comeback medan en annan lånas ut till Södertälje.

Nu står det klart att Karlskrona är överens med Johan ”Honken” Holmqvist som gör comeback i Karlskrona. Karlskrona skriver i ett pressmeddelande.

-Honken” kom till klubben när halva första säsongen i SHL var spelad och gjorde då 20 matcher. Johan skrev på för ytterligare en säsong innan han lämnade för Gävle igen. Honken blev snabbt en publikfavorit som gjorde stort avtryck under sin tid i klubben, såväl på som vid sidan av isen. Det är glädjande att Johan är tillbaka i KHK-tröjan. Kontraktet gäller säsongen ut säger Patric Larsson i ett pressmeddelande.

Lundberg lånas ut till Södertälje

Samtidigt som Honken gör comeback så lånar man ut Henrik Lundberg till Södertälje. Detta gäller dock för en match.

Patric Larsson om utlåningen av Henke: -Med Honken in i laget behöver vi hålla igång samtliga målvakter och då är detta en bra lösning för alla inblandade. Henke har inte stått på ett tag heller. I första hand gäller lånet en match meddelar klubben på sin hemsida.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN