Home Klubbar Rögle Kaptenen opererad – förhoppningsvis tillbaka i höst

Kaptenen opererad – förhoppningsvis tillbaka i höst

0
Kaptenen opererad – förhoppningsvis tillbaka i höst
Foto: Bildbyrån
Skadan ville inte läka, nu är kaptenen opererad. Nu hoppas Rögle att Mattias Sjögren är tillbaka i höst när serien startar igen.
– Rehab har redan påbörjats, säger Christopher Alvengrip.

Mattias Sjögren har gått skadad en tid, när är kaptenen opererad och rehabiliteringen är i full gång. Nu hoppas Rögle att han ska vara fit for fight när säsongen startar i september.

– Mattias har genomgått en planerad operation med lyckat resultat. Rehab har redan påbörjats och han är förhoppningsvis fullt återställd till SHL-premiären i höst, säger Christopher Alvengrip fysioterapeut i Rögle till klubbens hemsida.

Ohållbart i längden

Sjögren har gått skadad utan att skadan har gett med sig och till slut blev det ohållbart att fortsätta utan operation.

– Jag har haft besvär under en längre tid och redan under den gångna säsongen så bestämde vi att vi skulle operera. Det handlar om att ge mig själv optimala möjligheter att prestera och kunna göra mig själv rättvisa framöver, säger Mattias Sjögren till Rögles hemsida och fortsätter:

– Det går att bita ihop under kortare perioder, enstaka träningar och matcher, men när smärtan blir långvarig så blir det en påverkan. Det är skönt att ha det gjort och nu ser jag fram emot att fokusera på min rehab, jag kommer att kunna träna på bra i sommar ändå och jag har kört på rejält under några veckor med laget innan operationen.

Även talangen opererad

Även Rögles målvaktstalang Calle Clang som kommer att lånas ut till Hockeyallsvenska Kristanstad under den kommande säsongen har opererats. Han beräknas vara tillbaka i träning efter sommarsemestern.

Följ Rögles lagbygge inför säsongen 2020/2021.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.