Foto: Allan Hoffmann
HV71 presenterade under gårdagen klubbens fjärde nyförvärv inför säsongen. Kanadensaren Anthony Camara hämtas in från Iserlohn Roosters i tyska ligan där han slutade på fjärdeplats i skytteligan. 

HV71 gav en spännande påskpresent till fansen under gårdagen. När den kanadensiske forwarden Anthony Camara presenterades som klubbens fjärde nyförvärv. En spännande värvning som hämtas in från tyska högstaligan och Iserlohn Roosters.

– En hårt jobbande forward med näsa för målet. Vi har fått väldigt bra intryck av Anthony, både på och vid sidan av isen, och han har alla möjligheter att bli en publikfavorit i Kinnarps Arena, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

Anthony Camara minns man bland annat från Junior VM 2012 där han stod för en minst sagt tung tackling på slovaken Patrik Luza.

Slutade fyra i tyska skytteligan

Anthony Camara slutade fyra i tyska skytteligan där han stod för 43 poäng på 50 spelade matcher. Det han även bli 83 utvisningsminuter för kanadensaren som även spelat i Nordamerika, Österrike och Danmark. Kontraktet med Camara gäller i ett år.

– Det känns jättebra att vara en del av HV71. Jag ska bidra med ett hårt jobb och alltid göra mitt bästa för att laget ska vara framgångsrikt, säger Camara.

Kommentarer

Kommentarer