Kan Brynäs rida vidare på den starka vändningen?

Brynäs tar i kväll emot Malmö hemma i Gävle. Malmö som har vunnit lagens två tidigare möten under säsongen är ute efter ännu en seger, men Brynäs som förra matchen vände ett 2-0 underläge i tredje perioden mot Frölunda vill sätta stopp för dom.

Efter fyra raka förluster ställdes Brynäs mot dåvarande serieledaren Frölunda i förra matchen. Men trots ett underläge med två mål inför tredje perioden lyckas man vända och vinna med 4-2 i Göteborg. Det är det självförtroendet man vill ta med sig till kvällens hemmamatch mot Malmö.
Bortalaget Malmö har som sagt vunnit lagens två tidigare möten under denna säsongen och kommer till Gävle med två raka segrar i bagaget och en form som pekar uppåt.

Sexan mot sjuan

Brynäs ligger på en sjätteplats i tabellen. Malmö är placeringen under på en sjundeplats. Men trots att det bara är en placering som skiljer så är det hela sju poäng som skiljer lagen åt. Ett avstånd som Malmö helt klart vill förminska.

Skadeläget i Brynäs:

Simon Bertilsson, Nick Johnson, Tomas Zaborsky, Jörgen Sundqvist, Daniel Mannberg, Sebastian Enterfeldt och Linus Ölund missar matchen.

Skadeläget i Malmö:

Christopher Nihlstorp, Anton Malmborg, Stefan Warg, Kim Rosdahl, Rhett Rakshani och Erik Forssell missar matchen.