JUST NU: Backen förlänger med Örebro

Nu står det klart att Örebro valt att förlänga kontraktet med en av sina ledande backar. Inför säsongen värvades Jonathan Andersson från Örebro och nu är man överens om att förlänga kontraktet.

 

Jonathan Andersson, 23 värvades inför säsongen från AIK. Han har sedan dess varit en av klubbens ledande backar. Hittills har det blivit 11 poäng på 30 spelade matcher för Andersson. Nu meddelar Örebro på sin hemsida att man valt att förlänga kontraketet med Andersson i tre år. Kontraktet gör att Jonathan kommer vara klubben trogen till och med säsongen 2020/2021.

– Det känns fantastiskt kul att vi har kunnat skriva ett längre kontrakt med Jonte. Jag tror att Jonte bara kommer bli bättre och bättre, jag ser honom som en framtida toppback i ligan. Hans fina skridskoåkning och spelskicklighet gör honom till en viktig kugge vårt lag, säger Sportchef Niklas Johansson till klubbens hemsida.

Mest speltid

Jonathan har under säsongen haft mest speltid av alla i laget och nu blir han klubben  trogen i ytterligare tre år.

– Det känns riktigt bra. Jag trivs väldigt bra här i stan och har fått stort förtroende från dag ett. Jag tror att jag kan ta nästa steg här i Örebro, säger Jonathan Andersson.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN