Junioren får chansen i smålandsderbyt

Svenska mästarna HV71 möter serieledarna Växjö i säsongens fjärde smålandsderby. HV71 har haft problem med skador på framförallt backsidan. Och som i matchen senast mot Örebro så finns junioren Edwin Johansson med i truppen —Det är kul när juniorerna kan få chansen, kommenterar Rahm till jp.se

HV71 och Växjö har mötts tre gånger tidigare under säsongen. Växjö har vunnit sina matcher på hemmaplan men i senaste mötet stod HV71 som segrare efter 3-2 i Kinnarps Arena. Nu är det dags för seriens sista smålandsderby lagen emellan innan man eventuellt möts i ett slutspel.

-Det är häftigt att ta upp kampen med deras filosofi och strategi som funkar så bra just nu säger HV:s assisterande tränare Nicklas Rahm till jp.se

Junioren får chansen

I mötet mot Örebro så var junioren Edwin Johansson med i truppen. Han fick dock inte någon speltid i matchen. Nu får han åter chansen att visa upp sig igen då han är med i HV:s trupp i smålandsderbyt. Hittills har det blivit fyra poäng på 27 spelade matcher i HV71 J20 för backen.

Zanetti tillbaka

Marc Zanetti som olyckligt träffades av Christoffer Perssons klubba i ögat ska vara tillbaka i spel. Samtidigt råder det i skrivandets stund oklarheter i om Robin Figren finns med i truppen mot Växjö.

-Vi får se. Det är från dag till dag med Figren men vi kommer att ha minst samma lag som mot Örebro i alla fall, säger Rahm.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN