Jonathan Granström efter ögonskadan: ”Väldigt obehagligt”

Brynäs åker under dagen till Karlstad för det första mötet av två med Färjestad. Tillbaka i laget är viktige Jonathan Granström efter den otäcka ögonskadan.
– Ja det var ett väldigt obehagligt ställe att skada sig på, säger Jonathan Granström till Hockeybladet.nu.

Den 18 november var olyckan framme när Brynäs rutinerade center Jonathan Granström, i matchen mot Linköping fick Andrew Gordons klubba i ögat. I de första rapporterna rapporterades det om att det var färdigspelat för i år. Läkningsprocessen har dock gått betydligt snabbare än väntat och i bortamatchen mot Färjestad kommer 31-åringen skrinna ut på isen igen.

– Ja det är alltid jätteskönt att komma tillbaka efter att man varit skadad och kunna hjälpa laget och bidra.

”Allt var ovisst”

Först när uppgifterna om att Jonathan skadat ögat var läget väldigt ovisst och varken tränaren eller lagläkare kunde ge bra svar på hur prognoserna såg ut. Först dagen efter skadan, under lördagen kunde ögonspecialister fastställa Jonathan Granströms ögonskada.

– Allt var väldigt ovisst i början. Dessutom är det ju ett väldigt obehagligt ställe att skada sig på och då började ju tankarna snurra lite också.

Tungt ansvar direkt

Brynäs IF har haft en väldigt lyckosam första halva av säsongen hittils och har legat i toppskiktet under hela säsongen. När Brynäs får tillbaka sin gamle guldhjälte väntas han ta ett tungt ansvar direkt och leda förstakedjan med Daniel Paille och Nick Johnsson mot Färjestad.

– Jag började träna med laget igen i Tisdags och det kändes bra. Imorgon möter vi Färjestad och det ska bli roligt att spela back to back med dem. Det brukar bli tuffa matcher när vi möts.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN