Home Ligor SHL Jobs var ute efter Kruses jobb – nu ska de jobba tillsammans

Jobs var ute efter Kruses jobb – nu ska de jobba tillsammans

0

Leksand har gjort klart med en ny sportchef, om än bara en tillförordnad. Norrmannen Tore Jobs var för ett år sedan aktuell som vd i Leksand, ett jobb som bekant gick till värmlänningen och bandyprofilen Kjell Kruse. Nu ska de jobba tillsammans.

Dagen efter att transferfönstret stängdes meddelar Leksand att man gjort klart med en tillförordnad sportchef. Tore Jobs är en nödlösning, vilket Kjell Kruse medger på hemsidan.

– Vi söker en långsiktig lösning, men ingen av de kandidater som vi förhandlar med kan börja med så kort varsel som vi önskar. Därför kommer vi att ta in Tore nu. Det är viktigt att vi får in någon som omgående kan ta över det sportsliga ansvaret från Andreas Appelgren och inleda förhandlingar med spelare och ledare inför kommande säsong, säger han till föreningens hemsida.

Hur kortsiktig är den här lösningen?
– De kandidater som vi förhandlar med jobbar båda i andra föreningar, och vi vill därför inte störa dessa förrän efter säsongens slut. Fram till dess är det Tore Jobs som har ansvaret, och vi är väldigt tacksamma för att Tore kunde ställa upp med så kort varsel.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.