Joakim Eriksson: ”Vi har haft personlig kontakt med Marcus”

Marcus Högströms avtal bröts under tisdagen med Spartak Moskva. Hans förra klubb Djurgården ligger näst sist i SHL och är på jakt efter förstärkningar.

För Djurgården har inte säsongen tagit den väg man hoppades på inför säsongen. Klubben ligger näst sist i SHL och många av nyförvärven har inte levererat som förväntat.

En av Djurgårdens succémän förra året, Marcus Högström fick i dagarna lämna Spartak Moskva och KHL. Nu kan backen vara på väg tillbaka till Stockholmsklubben.

– Marcus har fått sparken av sin klubb i KHL. Jag har haft en personlig dialog med Marcus om att vi är intresserade av att plocka hem honom, säger Djurgårdens sportchef till Hockeybladet.nu.

Marcus Högström är dock inte den enda som Djurgården drömmer om att få in. Med tilltänkta målskyttar som Gustav Possler och Alexander Fällström satta ur spel, jagar även Stockholmarna Skellefteås förre guldmakare Bud Holloway, även han sparkad från KHL och CSKA Moskva.

– Vi är intresserade men Bud prioriterar Schweiz och NLA först och främst.

En av Djurgårdens stjärnvärvningar inför säsongen, Mikko Kousa har haft svårt att ta en plats i laget de sista matcherna. Men sportchefen Joakim Eriksson dementerar för Hockeybladet att finländaren skulle vara på väg bort.

– Mikko är en Djurgårdsspelare, han spelar inte nu för vi anser oss ha sju stycken andra som spelar bättre för tillfället.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

tolv − 10 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN