Jesper Jensen om lyftet i Brynäs: ”Det rullar på bra”

Det var många som höjde på ögonbrynen när Jesper Jensen värvades till Brynäs från Rögle. Men han har trotsat tvivlarna och succén har varit fulländad. Hockeybladet.nu fick sig en pratstund med den dansk/svenske centern.

Jesper Jensen hade en tung fjolårssäsong och drabbades av skador under tiden i Rögle. Det blev endast 17 matcher i SHL med Rögle. Då valde klubben och Jesper Jensen att gå skilda vägar. Istället nappade sportchef, Stefan Bengtzén och hans Brynäs. Och vilken succé han har gjort i år. 28 matcher och 23 poäng pratar sitt tydliga språk.

Vad betyder succén för dig?
– Det är såklart kul när det går bra för laget. Vi ligger tvåa och det rullar på bra, då växer man själv också, säger Jesper Jensen till Hockeybladet.nu

4 poäng på 17 matcher ifjol och en tung säsong med massor av skador. Men den här säsongen har centern ingått i en enhet med Brynäs två andra succéspelare, Oskar Lindblom och Kevin Clark och succén har inte gått ögonen förbi. Såhär förklarar han den.
– Jag har haft bra medspelare runt omkring mig och fått de förtroende som krävs för att man ska kunna växa och ta nästa kliv.

Brynäs ligger tvåa i tabellen efter Frölunda och laget har gått bättre än förväntat. För Jesper Jensen är målsättningen klar.
– Målsättningen är att ta sig till slutspel, och sen får vi sätta en ny målsättning utifrån det, berättar han.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN