Spelgeniet: ”Jag hoppades på FBK men är tydligen för dålig”

0
1888
Foto: Bildbyrån

Mikael Johansson har fortsatt inte hittat en ny klubbadress. I en intervju med NWT avslöjar han att han fått nobben av den tidigare klubben, Färjestad.
– Platsar jag inte så platsar jag inte, säger Mikael Johansson till tidningen. 

Inför säsongen bar det av till Ryssland och KHL. Där blev det endast tolv matcher innan flyttlasset gick vidare till Finland där han på 37 matcher producerade 19 poäng. Mikael Johansson hade hoppats på en återkomst till Färjestad, men är inte önskvärd hos sin tidigare klubb Färjestad BK.
– Jag hoppades och trodde på att jag skulle få komma tillbaka till FBK men jag är tydligen för dålig. Platsar jag inte så platsar jag inte, säger, Mikael Johansson, smått sarkastiskt i en intervju med NWT.

Han avslöjar att han nobbat flera SHL-lag eftersom han ”inte kände suget” efter att de hört av sig. Den snart 32-åriga Arvika-sonen, med 451 SHL-matcher på meritlistan, har ingen brådska att lösa klubbsituationen.
– Det får ta den tid det tar. Jag vill ta ett bra beslut nu när det inte blir FBK. Jag vill tag i mitt liv och se till att jag mår bra. Den här säsongen var tuff. Jag känner ingen stress i år, säger han till NWT.

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

3 × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.