Inför Örebro HK – Linköping HC: ”De är motiverade nu”

Örebro tar sig under kvällen an Linköping som kommer till spel med en bra trend efter nyår. Niklas Sundblad i Örebro försöker hitta rätt melodi för att laget ska klättra.

Linköpings HC har en bra trend efter nyår med en segersvit på fyra raka matcher. Senaste tidens goda form har även givit resultat i tabellen. Linköping som hade en något knackig inledning placerar sig nu på en fjärdeplats med häng på Brynäs och Växjö. På andra sidan rinken står imorgon Örebro med nya tränaren Niklas Sundblad. Efter tränarens intåg har laget vunnit en match på de tre senaste.

Täta och jämna matcher

Kvällens sena match blir den tredje i ordningen mellan lagen. De två tidigare mötena har varit jämna och lagen har tagit en varsin seger. Den första matchen vann Örebro med 3-1, och i den andra kunde Linköping, efter avgörande i förlängning vinna med 4-3.

Ikväll kan vi förvänta oss ännu en tät match när Örebro och Sundblad vill spinna vidare på senaste matchens vinst. Linköping vill fortsätta på det vinnande spåret och tränaren Dan Tangnes snackar upp matchen med Hockeybladet.

– Vi kommer vara förberedda på ett motiverat Örebro idag. I de senaste matcherna har Örebro visat upp en större aktivitet än tidigare, det är den naturliga effekten när man byter tränare. Det är många som vill visa upp sig och spelare som Daniel Viksten och Martin Johansson har sett heta ut på slutet.

Ni har fyra raka vinster efter nyår, vad är det som ni gör bra?

– Framför allt har vi hittat rätt i spelet efter en lite knackig inledning. Vi har även gjort en del mål och fått bra med självförtroende. Annars har vi inte gjort något annorlunda mot tidigare.

Vem i ditt lag avgör matchen till er fördel?

– Jag hoppas att Broc Little får göra det som inte gjort mål nu på slutet, säger Dan Tangnes till Hockeybladet.nu.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN